Zumba, de dans van vandaag en morgen

 

Zumba, de dans van vandaag en morgen, is de nieuwste fitness work-out. Deze sport komt oorspronkelijk uit Colombia in Zuid Amerika. Het was voor het eerst geintroduceerd in Amerika in 1999. Het was gelijk een succes en heeft de rest van de wereld bij storm overgenomen. Er zijn nu meer dan 10 miljoen Zumba dansers over de wereld.

Zumba is een combinatie van meringue, salsa, mambo, rumba en calypso. Als je van dansen houdt dan is dit de sport voor jou. Je kan je hele lichaam werken en tegelijk plezier hebben. Zumba is geschikt voor alle leeftijden van jong tot oud, van gevorderd tot de totale beginner.

Het maakt niet uit als je eens en stapje mist, het meest belangrijke is dat je er van geniet. Wanneer de opsweepende muziek hoort, kan je echt niet stil blijven staan.

Zumba klas

Als je toch wat will doen, maar gymnastiek is niets voor jouw, ga dan eens naar een introductie klas, je kunt die over het hele land vinden.

Trek je trainers aan, een gemakkelijke sportbroek, of shorts als je de benen er voor hebt, een t-shirtje en klaar ben je. Later kun nog altijd nog gaan winkelen voor speciale zumba kleding.

Probeer het en ik garandeer je dat je er geen spijt van zult hebben. Dans,dans,dans!!!!