Pilatus yoga: een levensstijl

 

Ik zat al jaren niet lekker in mijn vel en heb van alles geprobeerd om hier van af te komen. Het grootste probleem was de stress die ik ervoer, en daar leek ik binnen onze gehaaste samenleving niet van af te kunnen komen, wat ik ook probeerde. Ik ben naar meerdere psychologen geweest, ben een tijd lang fanatiek gaan hardlopen en heb zelfs medicijnen geprobeerd, maar niets leek te helpen. Tot de dag dat ik voor het eerst aan pilatus yoga deed, toen ik ‘s avonds thuis op de bank zat merkte ik dat alle stress totaal van me afgegleden was. Na een paar jaar intensief aan pilatus yoga gedaan te hebben dacht ik: ik moet mijn eigen school oprichten, ik heb een lening nodig! En zo is geschied, geld lenen bleek helemaal niet moeilijk en binnen no time was mijn eigen school gerealiseerd. En ik? Ik weet niet eens meer wat stress is en ben een van de meest gelukkige personen die er op deze aarde rondloopt.