Over mij

Hallo, mijn naam is Jorn en ik ben 38 jaar. Ik woon in Middelburg met mijn lieve vrouw en ik ben een gymleraar. Ik was als kind al gek van sport dus ik denk dat dit het perfecte beroep voor mij is. Ik ben na het voorgezet onderwijs voor gymleraar gaan studeren en later ben ik teruggegaan naar mijn oude school als docent. Ik zie tegenwoordig een probleem met sommige studenten en daarom wilde ik graag dit blog schrijven. Ik zie dat sportclub jongeren steeds populairder worden en dat is op zich wel goed. Alleen de jongens en meiden die naar deze sportclub jongeren gaan zijn vaak te jong. Het is namelijk erg belangrijk dat je uitgegroeid bent voordat je zwaar gaat sporten. Op mijn blog wil ik je daarom tips geven voor verantwoord sporten. Sporten is namelijk heel gezond -dat weten we allemaal,- maar alleen als je het verantwoord en onder goede begeleiding doet!